• Standaard header

Het succes van Personal Training!


~ Renara, 2019.

Vorig jaar November (2018.) las ik op Facebook een bericht over Personal Training bij Robert Hardeman. Zelf was ik toendertijd heel wat kilo's te zwaar en alles behalve lenig. Sporten was bij mij, een vies woord. Toch wilde ik graag sportiever worden met als doel een Obstaclesrun te rennen in de zomer. 

Daarna ging het allemaal heel snel, zo zat ik niet lang na het zien en "liken" van het bericht van Robert Hardeman aan tafel met een plan van aanpak. Een half jaar later kan ik zeggen dat de tijd is omgevlogen! Met als belangrijkste mijlpaal dat de Obstaclerun is doorlopen!

Tijdens het half jaar ter voorbereiding op de Obstaclerun heeft Robert (Hardeman, Robert) mij zowel mentaal als geestelijk gecoached op een manier die bij mij paste en waar ik me erg prettig bij voelde! Mijn drukke fulltime baan bleek geen smoes te zijn om niet te gaan sporten. Voordat ik het wist werpte het Plan van Aanpak zijn vruchten af en waren mijn doelen behaald;

 • Doel 1: 5 KM rennen 
 • Doel 2: overwinnen van mijn angst
 • Doel 3: De Obstaclesrun!

En daarbij was ik ook nog eens... TADA! Heel wat kilo's kwijt en meerdere kleding maten kleiner! Sporten is voor mij geen vies woord meer, maar een onderdeel van mijn leven geworden!

Robert, heel erg bedankt voor het geduld, de motiverende peptalks, de brede kennis en voor de spierpijn na de trainingen! Maar vooral bedankt voor de gezellige, leuke en sportieve tijd. 

Ik had dit zeker weten niet willen en kunnen missen!
 

Nieuws

 • Het succes van Personal Training!

  Personal Training is er voor jou, om doelen te behalen die jij wilt bereiken. Renara ging de uitdaging aan en met succes...

  Lees meer
Meer nieuws
 • sterker worden

  Wil jij sterker worden?

  Dan is Personal Training van Robert Hardeman écht iets voor jou. Ik help je met het zorgvuldig opbouwen van spiermassa!

 • Trainingsschema

  Trainingsprogramma op maat

  Bij Robert Hardeman krijg je altijd een Trainingsschema op maat. Ik help jou om jouw doelstelling te behalen.

 • Afslanken

  Wil jij afslanken of afvallen?

  Met Robert Hardeman slank jij af tot jouw droomfiguur. Van mij krijg je ook een voedingsschema om je doel te behalen.